Voitto voisi tuoda vastaan Anthony Joshuan – Robert Heleniuksella yhä mahdollisuus tulla historian ensimmäiseksi suomalaiseksi raskaansarjan maailmanmestariksi

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Robert Helenius kohtaa 7. maaliskuuta Adam Kownackin New Yorkissa.

Ottelun tv-oikeudet Pohjoismaihin hankkinut Fight Sports totesi ensin tiedotteessaan, että ”ottelun voittaja nousee Anthony Joshuan haastajaksi WBA:n raskaansarjan maailmanmestaruusotteluun.” Vähän myöhemmin Fights Sports korjasi tiedotetta. Voittokaan ei nostaisi Heleniusta suoraan MM-titteliotteluun, mutta avaisi mahdollisuuden siihen.

Alla korjattu tiedote:

FIGHT SPORTS™ on varmistanut yksinoikeudella POHJOISMAISET lähetysoikeudet 7.3.2020 järjestettävään otteluun, jossa voittamaton, korkealle sijoitettu Adam Kownacki ja suomalainen Robert Helenius ottelevat pääsystä WBA:n raskaansarjan titteliotteluun. Jo sitä ennen on luvassa kiinnostava WILDER vs. FURY II -ottelu helmikuussa.

FIGHT SPORTS™ hankki itselleen yksinoikeudet yli 40 maassa mukaan lukien Pohjoismaat, Baltia, Espanja, Portugali sekä Lähi-itä / Pohjois-Afrikka.

Kownacki vs. Helenius -ottelun voittaja nousee Anthony Joshuan haastajaksi WBA:n raskaansarjan maailmanmestaruusotteluun. Mikäli Robert Helenius voittaa ottelun, avaa se hänelle tien titteliotteluun ja mahdollisuuden tulla historian ensimmäiseksi suomalaiseksi raskaansarjan maailmanmestariksi.

Vuonna 2019 nyrkkeilyfanit ympäri maailmaa todistivat, kuinka Andy Ruizista tuli ensimmäinen meksikolainen raskaansarjan maailmanmestari ottamalla shokkivoiton aiemmin voittamattomasta Anthony Joshuasta. Robert Helenius saa nyt vastaavan mahdollisuuden ja lähtee haastamaan Kownackin tilastolla 29‒3. Voitoista 18 on tullut tyrmäyksellä. Kownackin tilastot taas ovat 20‒0, ja 15 voitoista on tullut tyrmäyksellä. Kownackin viimeisimmässä ottelussa Chris Arreolaa vastaan saavutettiin uusi tehtyjen osumien ennätys raskaansarjan ottelussa, joten tästäkään ottelusta ei tule toimintaa puuttumaan.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!