Annimari Korte otti olympialaisten siirtymisen vastaan positiivisin mielin: ”Even better”

© Kuva: Getty Images

Suomen yleisurheilun kärkinimiin lukeutuva Annimari Korte ei pahastunut siitä, että olympialaiset päätettiin siirtää vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi kesälle 2021. Hän kertoi Twitterissä, että tilanne sopii hänelle jopa alkuperäistä paremmin.

– Tokyo 2021, no problem. Even better, Korte twiittasi.

Tämän jälkeen hän selvensi mietteitään vielä toisella twiitillä.

– Tottakai halusimme kilpailla olympialaisissa tänä kesänä. Terveys menee kuitenkin kaiken edelle! Halusin kisata arvokisoissa ainakin vielä 2021 ja 2022. Nyt jos olympialaiset ovat 2021 ja MM-kisat siirtyvät vuodelle 2022, ei voisi olla oman urani kannalta parempaa järjestelyä.

Korte aitoi viime kaudella heinäkuussa SE-ajan 12,72.