Nyrkkeilyn raskaansarjan megaottelu saamassa kolmannen osan!

© Kuva: Getty Images

Nyrkkeilyn raskaassa sarjassa on tarjolla kesällä kaksi todellista huippuottelua. Vastikään varmistui, että Anthony Joshua kohtaa Lontoossa kesäkuussa bulgarialaisen Kubrat Pulevin.

Tämä tarkoitti sitä, että WBC-liiton mestariksi noussut Tyson Fury saa odottaa ennen kuin pääsee kohtaamaan Joshuan. Furylla onkin edessään todennäköisesti jälleen titteliottelu Deontay Wilderin kanssa.

Furyn promoottori Frank Warren kertoi uutistoimisto Reutersin mukaan, että ottelu on suunnitteilla kesäkuun lopulle tai viimeistään heinäkuun alulle. Wilder on nimittäin vedonnut uusintaottelulausekkeeseen, joka hänellä oli viime ottelun sopimuksessa käytettävissä, mikäli hän häviää ottelun. Näin myös kävi. Sopimuksen mukaan uusi ottelu tulee olemaan Yhdysvalloissa.