© Kuva: Getty Images

Ruotsissa ravataan ja pelattavaa on

Ravit
Bollnäs
24.03. klo 20:30

Urheilu ja samalla vedonlyöntikohteet loistavat tällä hetkellä poissaolollaan, mutta yllättäen Ruotsissa on jatkettu raviurheilua ainakin toistaiseksi. Veikkauksen kautta tavallisiin arkiraveihin pystyy pelaamaan vain monen lähdön yhdistelmäpelejä (lukuunottamatta pitkävetokohteita), mutta yksittäisiin lähtöihin pystyy heittämään peliä esim. Nordicbetillä. Tarjolla on joka lähtöön ratakertoimet tai kiinteät voittaja- ja sijakertoimet – sijapelissä hevosta veikataan sijoittuvaksi kolmen parhaan joukkoon.

Tulevina päivinä otan joka illalle tärppejä Ruotsin raveihin. Raviurheilu on pelikohteena nopea ja vauhdikas – joskin välillä sangen vaikeasti psyykattava laji, sillä muuttujia yksittäisessä ravilähdössä on paljon. Mutta se on ehdottomasti mielenkiintoinen ja suositeltava laji seurattavaksi.

Lähtö 4: #7 Västerbo Burberry

64-pelin avauslähdön tipsi Västerbo Burberry on kyvykäs, mutta hieman epävarma tamma. Näillä näkymin tipsihevonen juoksee tänään ilman kaikkia kenkiä, joka voi olla pienistä liikevaikeuksista kärsivälle hevoselle huomattava etu. Tamma on ailahteleva, mutta täksi päiväksi on parannuspotentiaalia huomattavasti – myös kuskinvaihdoksen puolesta. Mielenkiintoisena yksityiskohtana voidaan mainita, että juuri volttilähdöissä Västerbo Burberry ei ole laukannut kertaakaan, vaan niissä se on menestynyt joka kerta hyvin. Tämä pelikohde maistuu joko voittaja- tai sijapelissä.

Lähtö 7: #10 Svärting A.C.

Kylmäverilähdön mielenkiintoisin pelihevonen on Robert Berghin talliin taukonsa aikana siirtynyt Svärting A.C. Nuori ruuna ei ole tunnettu voitontahdostaan, mutta sopivassa porukassa ja laatutreenistä voi tapahtua mitä vaan. Marraskuussa Bergsåkerissa Svärting A.C teki vahvan juoksun, eteni ajoissa kuolemaan ja nakersi keulahevosen. Voittaja Spang Victor oli liian vahva, mutta muut pysyivät varmasti takana. Kirikierros sujui 26-kyytejä. Tässä lähdössä ykkösradan Tangens Lilja on 64-pelin prosenttijakauman perusteella megasuosikki. Tamma tulee puolen vuoden tauolta ja ei ole mitenkään varma menijä, joten se nauttii tällä hetkellä yliarvostusta. Sen varjossa Svärting A.C. voi saada sekä voittaja- että sijapeliin mukavia tarjouksia.

Lähtö 8: #12 Julian Sands

Kahdeksas lähtö on kimurantti mailin voltti, jossa tipsin sijapeliin saa kokenut Kevin Svedlundin käsistä starttaava ruuna Julian Sands. Ruunan lähtöpaikka ei ole paras mahdollinen, mutta jos alussa kaikki ei mene pieleen, se voi silti saada kelvollisen juoksupaikan. Viimeksi Julian Sands työntyi kuolemanpaikalle kierros jäljellä, söi keulahevosen loppusuoran alussa ja hävisi vain hyvässä selässä kirineelle The Lucky Onelle. Suorituksen arvoa nostaa, että lähdön muut totohevoset ovat kovaluokkaisia 75-tason hevosia. Julian Sands ei kuulu tässä aivan kuumimpiin pelisuosikkeihin ja sille voi tehdä maltillisen sijapelin.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.