Tämä kannattaa lukea! Eva Wahlströmilta tunteikas avautuminen ihmisten omahyväisyydestä ja itsekkyydestä: ”Minulle kaikki, jotta ainakin minä selviän”

© Kuva: Getty Images

Juuri nyrkkeilyuransa lopettanut Eva Wahlström on kirjoittanut pitkän päivityksen Instagramissa koronaviruksen vaikutuksista ihmisiin. Moni menettää työpaikkansa ja tulonsa.

– Eletään poikkeuksellisen hurjaa aikaa. Valmistauduin henkisesti vuosia oman uran lopettamiseen ja sain lopettaa omin ehdoin, eikä se silti ollu ihan helppoa. Nyt yhtäkkiä moni muu menettää työpaikkansa ja tulonsa täysin tahtomattaan ja odottamattaan ja alta menee yhtäkkiä niin unelmat kuin kovan työn hedelmät. Se on raakaa.

Wahlström toteaa, että ihminen ei usein ymmärrä arvostaa asioita ennen kuin on menettänyt ne.

– Ihminen on lajina usein omahyväinen ja itsekäs. Joutuessaamme ahdinkoon tunnumme reagoivan hyvin itsekkäällä tavalla – ”Minulle kaikki, jotta ainakin minä selviän”, tai ”Onneksi se ei tapahtunut minulle!” Ihminen on myös sillä lailla tyhmä, ettei ymmärrä arvostaa asioita ennen kuin on menettäny ne.

Hän arvostaa myös ihmisiä, jotka ovat valmiita auttamaan muita tarpeen vaatiessa.

– Samalla on myös lämmittänyt mieltä tosi paljon nähdä että on ihmisiä jotka ovat valmiina auttamaan muita esimerkiksi käymällä kaupassa vanhuksille tai toimimalla lastenvahtina, tai ihan vaikka vaan pitämällä salikorttinsa voimassa jotta kuntosalitkin selviäisi. Hienointa on ollut huomata että on ihmisiä jotka auttavat tuntemattomia, sillä on paljon yksinäisiä ihmisiä joilla ei oikeasti ole ketään.

– Vaikka toisilla menee paremmin ja toisilla huonommin, me eletään täällä kaikki yhdessä. Ois niin superia jos ihmiset oppisivat elämään myös muille tällä hetkellä, mutta myös tulevaisuudessa, silloin kun maailma taas voi paremmin. Pidetään yhtä ja ollaan olemassa toisillemme, eikö niin?


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!