Therese Johaug purki pettymystään Holmenkollenin kilpailun rajusta päätöksestä – ”Tämä on surullista”

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Oslon kaupunki teki torstaina ison päätöksen, kun se päätti Holmenkollenin maailmancupin – tulevan viikonlopun kisat – hiihdettävän tyhjille katsomoille. Päätös tehtiin kovaa tahtia leviävän koronaviruksen varalta.

Holmenkollenissa kisataan muun muassa naisten 30 kilometrin ja miesten 50 kilometrin kisat, jotka olisivat luonnollisesti olleet hiihtohullussa maassa melkoisia yleisömagneetteja. Ihmisiä on kehotettu pysymään poissa myös kisapaikan läheisyydestä.

Therese Johaug purki pettymytstään kisajärjestäjien päätöksestä Dagbladetille.

– Tämä on surullista. Kollenin viikonloppu kansanjuhlineen on jotain, mitä odotan koko kauden ajan. Mutta ymmärrän päätöstä, ja meidän on vain kunnioitettava sitä, kun tilanne on kehittynyt sellaiseksi mikä se on, Johaug totesi norjalaismedialle.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!