Tokion kisat siirtyivät vuodella eteenpäin – suomalaisurheilija MTV:lle: ”Voin olla siellä tappelemassa kärkisijoista”

© Kuva: Getty Images

Seitsenottelun tähtinimi Maria Huntington otti Tokion olympiakisojen siirtymisen vastaan mielissään, kertoo MTV Urheilu. Optimistisesti ajatteleva tamperalainen uskoo, että vuoden lisävalmistautumisella hän pystyy haastamaan lajin kärkinimet.

– Nyt kun tietää, että kisoja ei ole tänä vuonna, voi alkaa valmistautua siihen, että ne ovat ensi vuonna, helpottunut Huntington pohti MTV:lle.

– Nyt on vuosi enemmän aikaa valmistautua, ja voi olla parempi ensi vuonna. Tuli enemmän sellainen fiilis, että ensi vuonna voin olla siellä tappelemassa kärkisijoista. Mielelläni haluan kääntää kaiken optimistiseksi, 23-vuotias urheilija kertoo.

Pyrintöä edustavan Huntingtonin pitää rikkoa kuitenkin vielä olympialaisten pisteraja. Viime kaudella hän jäi siitä niukasti 81 pisteen päähän.

MTV Urheilun haastattelu