UFC-pomolta suurpaljastus: Kaikkien odottama superottelu käydään koronaviruspandemiasta huolimatta – paikkakin on jo selvillä

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelumahti UFC  on joutunut siirtämään ottelutapahtumiaan koronaviruspandemian vuoksi.

Alun alkaen puheenjohtaja Dana White uskotteli, että sarja jatkuu normaalisti, mutta toisin kävi, kun Yhdysvaltain presidentti Donald Trump julisti yli kymmenen henkilön kokoontumiset kielletyiksi.

Ainakin maaliskuun Lontoon ja Columbuksen ottelutapahtumat tarvitsevat uuden järjestämispaikan ja ajankohdan. Myös huhtikuulta siirtyy Portlandin otteluilta.

Vapaaottelufanien huomio onkin kiinnittynyt sen jälkeen siihen, estääkö koronavirustilanne myös suuresti odotetun Habib Nurmagomedovin ja Tony Fergusonin kohtaamisen UFC 249 -illassa huhtikuun 18. päivä.

White on kuitenkin vakuuttunut, että ottelu käydään jossain päin maailmaa. Hän paljastikin jo tietävänsä sopivan paikan.

– Tiedän, missä se järjestetään, mutta en kuitenkaan kerro teille vielä siitä. Se tulee olemaan suljettu tapahtuma, eikä siellä tule olemaan lainkaan faneja, White kertoi Yahoo Sportsin Kevin Iolen Instagram-livelähetyksessä.

– Terveys ja turvallisuus ovat jotain, jonka parissa olemme tehneet töitä jo kauan ennen koronavirusta ja jonka parissa tulemme tekemään niin myös kauan koronaviruksen jälkeen, White jatkoi.