UFC-tähti Conor McGregor vaatii videolla totaalista karanteenia ja lupaa miljoonia omasta taskustaan sairaaloille: ” Meidän on tehtävä toimet, joita muualla on tehty”

© Kuva: Getty Images

UFC-tähti Conor McGregor on tehnyt avokätisen lahjoituksen kotialueensa sairaaloille. Irlantilainen vapaaottelija kertoi Facebookissa antaneensa miljoona euroa sairaalatarvikkeiden hankintaan.

– Kunnioitan teitä. Sen sanon, että kun väittelemme totaalisesta kaikkien toimintojen keskeyttämisestä (full lockdown), että meidän täytyy tehdä se. Kaikki aika, mitä käytämme tähän väittelyyn, on turhaa ajan kuluttamista.

– Tunnistan hyvän kamppailun, kun näen sellaisen, ja meillä on sellainen nyt käsissämme. Se kysyy meitä kaikkia, olemme kaikki punaisessa kulmauksessa ja odotamme kelloa. Joten yhdistykäämme ja soittakaamme sitä kelloa itse.

Vapaaottelija vaatii, että kaikki mahdollinen toiminta lakkautettaisiin koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi.

– Totaalisen lockdownin pitää alkaa, ja sen pitää alkaa nyt. Meidän on suljettava lentokenttämme. Meidän on suljettava kaikki toiminta, joka ei ole välttämätöntä. Meidän on lopetettava kaikki tarpeeton matkustaminen, McGregor painottaa.

– Meidän on tehtävä toimet, joita muualla on tehty, ja tehtävä ne nopeammin. Meillä on etulyöntiasema, sillä voimme nähdä tämän tulevan, mutta jos emme toimi se huomioiden, emme voi odottaa toisenlaista lopputulosta.

https://twitter.com/TheNotoriousMMA/status/1242465945009836034