Onko tämä kaikkien aikojen ikimuistettavin haastattelu? Urheilutähdet syyttivät toisiaan piereskelystä ottelussa – ”Meidän täytyy tutkia asia etu- ja takapuolelta”

© Kuva: Getty Images

Ehkä yksi kaikkien aikojen huvittavimmista haastatteluista nähtiin hieman yli vuosi sitten, kun Darts-ammattilaiset Wesley Harms ja Gary Anderson syyttivät toisiaan epäilyttävästä käytöksestä Grand Slam of Darts -turnauksen neljännesvälierien jälkeen.

Anderson voitti ottelun 10-2, mutta suurimmat otsikot keräsi ottelun jälkipuinti. Harms nimittäin syytti Andersonia epäurheilijamaisesta käytöksestä, jonka takia hän oli hävinnyt. Pelaajan mukaan hän ei pystynyt keskittymään kunnolla, koska kaksinkertainen maailmanmestari oli piereskellyt ja haissut vahvasti ottelun aikana.

– Kestää ainakin kaksi yötä ennen kuin tämä haju lähtee nenästäni, Hollantilainen totesi haastattelussa pelin päätyttyä.

Skotlantilainen kiisti jyrkästi nämä väitteet ja alkoikin syyttää Harmsia haisemisesta.

– Luulin että se oli hän. Se haju oli kuvottava. Hän on väärässä, jos hän luulee sen olleen minä. Vannon lasteni kautta, että se en ollut minä. Minulla on ollut ennen ongelmia pierujeni kanssa. Myönsin kuitenkin, että pilaantuneet kananmunat eivät ole minua varten. En aio valehdella asiasta, Anderson kommentoi

Dartsin ammattipelaajien liiton puheenjohtaja Barry Hearn ei pitänyt tapausta vakavana rikkeenä.

- Meidän täytyy tutkia asia etu- ja takapuolelta, Hearn vitsaili.

Katso ikimuistoinen haastattelu alta:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.