”Älä ole s…nan valehtelija” – tähtiottelija ja UFC-pomo ilmiriidassa ottelupalkkioista

© Kuva: Getty Images

Vapaaottelutähti Jon Jones veti herneen nenäänsä oikein kunnolla UFC-pomo Dana Whiten perjantaisista lausumista. White kertoi Jonesin vaativan raskaan sarjan ottelusta Francis Gannouta vastaan ottelupalkkiona huimia summia.

White vertasi Jonesin vaatimusta summiin, jotka nyrkkeilijä Deontay Wilder tienasi taannoisesta ottelustaan Tyson Furya vastaan. Wilder kuittasi pelkkänä palkkiona lähes viisi miljoonaa ja kokonaistienestit nousivat lähelle 30 miljoonaa euroa.

Jones ei sulattanut kommentteja lainkaan ja väitti tiukasti, että pyynnöt ovat olleet aivan toisessa luokassa. Jones kehotti myös julkistamaan tekstiviestit hänen ja UFC:n liiketoimintapäällikkö Hunter Campbellin välillä.

– Jos pidät kiinni noista valheista, minä pidän kiinni itseni puolustamisesta. Laita lakimiehesi Hunter Campbell julkistamaan ne tekstiviestit, Jones kirjoitti Twitterissä.

– Älä ole s…nan valehtelija. Maineeni on kärsinyt tarpeeksi muutenkin, enkä tarvitse tällaista p…aa, Dana.