Aseellisista ryöstöistä syytetyt NFL-pelaajat – toinen ilmoittautui lauantaina poliisille, toinen ei

© Kuva: Getty Images

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n ammattipelaajat New York Giantsin DeAndre Baker ja Seattle Seahawksin Quinton Dunbar saivat perjantaina niskaansa melkoiset syytökset Floridassa keskiviikkona pidetyistä juhlista. Aseellinen ryöstö ja väkivaltainen hyökkäys aseen kanssa – nelinkertaisena – eivät ole pikkuasioita.

Molempien asianajajat totesivat tuoreeltaan syytösten olevan perättömiä, mutta pidätysmääräykset pysyivät luonnollisesti voimassa. Nyt Baker on vapaaehtoisesti ilmoittautunut itse poliisille.

– Uskomme että asiakkaamme on syytön kaikkiin syytekohtiin. Toivomme että ihmiset eivät tuomitse liian herkästi ketään. Meillä on useilta todistajilta valaehtoiset lausunnot, jotka puoltavat asiakastani, Bakerin asianajaja Bradford Cohen sanoi Instagramissa ESPN:n mukaan.

Dunbar sen sijaan ei toistaiseksi ole poliisin suojissa.

– Kukaan ei pakene mitään. Asiakkaani on syytön, enkä halua hänen olevan minuuttiakin sellissää tämän takia. Jos päätämme, että hän ilmoittautuu itse, sitten niin käy. Nyt Miramarin poliisi on täysillä tämän asian kimpussa, koska siitä on tullut julkinen, Dunbarin asianajaja Michael Grieco puolestaan totesi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.