Kansainvälisen hiihtoliiton tuore päätös kova isku Norjan maastohiihdolle – Päävalmentaja suree: ”Todella raskas päivä”

© Kuva: Juha Tamminen

Kansainvälinen hiihtoliitto (FIS) on päättänyt pienentää järjestäjämaan osallistujakiintiötä tulevalle kaudelle.

Tämä on kova kolaus Norjalle, joka on vastustanut jyrkästi osallistujakiintiöiden pienentämistä. Tähän saakka järjestäjämaa on saanut asettaa maailmancupin kilpailuihin 15 hiihtäjää, mutta jatkossa kisoissa voidaan nähdä ”vain” kymmenen järjestämaan osallistujaa. Tämän lisäksi maat voivat nimetä kisaan kaksi alle 23-vuotiasta kilpailijaa.

FIS haluaa vähentää suurten hiihtomaiden ylivoimaa kilpailuissa.

– Todella raskas päivä Norjan hiihdolle. Täytyy kuitenkin ymmärtää, että pienempien maiden on vaikea kilpailla norjalaisten ja ruotsalaisten kanssa, Norjan hiihtomaajoukkueen päävalmentaja Espen Bjervig kommentoi Sportbladetille ratkaisua.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!