”Olisi mukava kun olisi joku jonka kanssa vanheta” – nyrkkeilyn supertähti on etsinyt tyttöystävää turhaan

© Kuva: Getty Images

Anthony Joshua on yksi nyrkkeilyn suurista tähdistä. Titteleitä ja menestystä riittää, samoin faneja, mutta elämänkumppani 30-vuotiaalta Joshualta puuttuu ja hän myöntää suoraan olevansa tässä suhteessa ”haku päällä”.

Joshua on viettänyt koronarajoitusten aikaa pitkälti kahdestaan nelivuotiaan poikansa JJ:n kanssa ja tullut omien sanojensa mukaan kevään mittaan melkoiseksi ”superisäksi”. Joshua kaipaa kuitenkin rinnalleen puolisoa.

– Uskon että voi seurustella ja olla silti menestyksekäs urheilija, mutta tasapainon löytäminen on vaikeaa ja minun pitäisi tehdä kompromisseja – enkä ole tuntenut voivani niitä tehdä, Joshua kertoi Sun Sportille.

– En tiedä miten helppoa se olisikaan. Käyn treffeillä kyllä, mutta en pääse siihen tilanteeseen asti, jossa joku oikeasti nousisi siihen [tyttöystävän] asemaan. Minulla ei ole tyttöystävää eikä ole ollut vähään aikaankaan.

Joshua myöntää, että pyrkii edistymään seurustelumarkkinoilla aktiivisesti.

– Kun ikää tulee lisää, minusta olisi mukava, että olisi joku, jonka kanssa vanheta yhdessä – mutta rehellisesti sanoen, en ole löytänyt ketään.