”Tappiota tulee yli 100 miljoonaa, eikä kukaan tiedä mitä tapahtuu” – UFC on vahvasti esillä, mutta tuloja jää puuttumaan

© Kuva: Getty Images
Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Vapaaottelun UFC:n järjestöpomo Dana Whiten johdolla pelasi jopa uhkapeliä ja palasi live-otteluihin jo toukokuun alkupuolella. Näkyvyys oli varma ja tv-katsojia riitti, mutta taloudellisia tappioita koronatilanteen takia on vaikea paikata.

Myös UFC:n oli pakon edessä peruttava tapahtumia maalis-toukokuulta ja yleisöä tapahtumissa ei paikan päällä edelleenkään saa olla. Tämä yhtälö on Whiten mukaan melkoisen raskas.

– Iso ongelma kaikille lajeille nyt, samoin kuin minulle, on yleisö. Menetämme tänä vuonna yli 100 miljoonaa. Yli 100 miljoonaa. Minulle olisi paljon helpompaa istua rauhassa ja sanoa ’odotetaan kunnes tämä on ohi’. Odottaminen on monille nyt hyvä vaihtoehto, koska yleisöä ei ole, White sanoi MMA fighting -sivuston mukaan.

White vertasi tilannetta elokuviin, jossa uusia filmejä ei julkaista tällä hetkellä yleisön puuttumisen takia. White kuitenkin pyrkii saamaan kaiken irti UFC:sta, vaikka myöntää että suhtautuminen asioihin on muutamassa kuukaudessa muuttunut täysin.

– Kolme kuukautta sitten mikä tahansa tähän liittyvä kysymys olisi tullut, olisin sanonut ’se on fakta, varmaa, näin käy’. Nyt en enää tiedä. Sen jälkeen kun tämä [korona]tilanne alkoi, olen yrittänyt päästä sen edelle, ja edelle ja edelle… Ja aina kun luulemme onnistuneemme, seuraava päivä muuttaa asiat, White puntaroi.

– En aio istua ja väittää, että nyt kun rajoituksia aletaan purkaa, tiedän mitä kuukauden päästä tapahtuu, sillä en tiedä. Olen samassa veneessä kuin kaikki muutkin. Yritän vain ennakoida mitä tapahtuu, olla aggressiivinen ja fiksu sen suhtene.

Atalanta antaa kyytiä heikolle Brescialle! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!