Urheilun paha poika sai tarpeekseen Yhdysvaltojen mielenosoituksista – Raju purkaus ihmisille tallentui videolle: ”Miksi v*tussa te idiootit tuhoatte kaupunkejamme”

© Kuva: Getty Images

UFC-tähti Jon Jones on ottanut voimakkaasti kantaa Yhdysvalloissa viime aikoina tapahtuneisiin mielenosoituksiin.

Jones julkaisi sosiaalisessa mediassamyös videon, jossa hän antaa Albuquerquen kaduilla opetuksen nuorille vandaaleille.

– Koskeeko tämä enää edes George Floydia? Miksi v*tussa te idiootit teinit tuhoatte kaupunkejamme? Voitte uskoa, että nuorena mustana miehenä olen myös turhautunut, mutta tämä ei ole se tapa, tällä alamme tehdä huonosta tilanteesta huonompaa. Jos todella rakastatte kaupunkiamme, suojelkaa sitä.

Jones on ollut mukana jo useassa kohussa urallaan. Hän jäi vuoden 2014 joulukuussa kiinni kokaiininkäytöstä ja vuosi sen jälkeen menetti kevyen raskaansarjan tittelivyönsä paettuaan poliisia kolarin jälkeen. Hän syyllistyi yliajoon ja törmäyspaikalta pakenemiseen vuonna 2015. Vuonna 2016 Jones sen sijaan sai kilpailukiellon, kun hän oli nauttinut kiellettyjä aineita sisältävää erektiolääkettä. Vuonna 2017 hän jäi kiinni anabolisesta steroidista, menetti tittelinsä ja sai 15 kuukauden mittaisen kilpailukiellon. Tämän vuoden huhtikuussa Jonesia syytettiin päihtyneenä ajamisesta, ampuma-aseen huolimattomasta käytöstä, sekä ajamisesta ilman vakuutusta. Poliisi oli löytänyt myös ladatun käsiaseen Jonesin istuimen alta.

32-vuotias kohutähti on voittanut 28 ammattilaisottelustaan 27.