Yle: Iivo Niskanen on kommentoi Suomen uuden huoltopäällikön valintaa – ”Silloin on viimeisen päälle tietotaitoa ja käytännön tekemistä”

© Kuva: Getty Images

Suomen Hiihtoliittonimitti maastohiihtomaajoukkueen huoltopäälliköksi vaasalaisen Martin Norrgårdin. Norrgårdin sopimus alkaa 1.10.2020 jatkuen Pekingin olympialaisiin sekä optiona vuoden 2023 arvokilpailuihin.

Norrgård on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja valmennuksen puolelta hänellä on ammattivalmentajan tutkinto. Norrgårdilla on kymmenen vuoden kokemus suksihuollon tehtävistä niin maajoukkueissa kuin eri valmistajien edustajana. Työ on vienyt miehen Suomen lisäksi Japanin, Iso-Britannian ja Ruotsin joukkueiden matkassa ympäri maailmaa.

Suomen hiihtotähti Iivo Niskanen on kommentoinut Yle Urheilulle Norrgårdin nimitystä. Hän on käynyt jo keskusteluja tulevan huoltopäällikön kanssa.

– Hyvillä miettein olin valinnasta; fiksu kaveri ja fiksu valinta liitolta. Nuori kaveri ja kun tulee vielä Ruotsin puolelta, niin silloin on viimeisen päälle tietotaitoa ja käytännön tekemistä naapurimaan puolelta, Niskanen kertoi Ylelle.