Naisten SE:n haltija Ella Junnila: ”Tulen ponnistukseen lujempaa kuin aiemmin”

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Korkeushypyn naisten SE:n haltija Ella Junnila on utelias näkemään, kuinka kesän ensimmäiset kilpailuhypyt kulkevat. Junnila avaa kilpailukautensa keskiviikkona Jyväskylässä Harjun kentällä Motonet GP:ssä.

Teknisesti vaatimustasoa hypyssä nostaa Junnilan parantunut nopeus.

– Kun vauhtia on tullut lisää, tulen ponnistukseen lujempaa kuin aiemmin. Mutta jaloissa ei vielä ole lihasmuistissa, miten kovemmasta vauhdista ponnistetaan. Siksi ponnistuksen ajoitus ei ihan vielä natsaa suhteessa muuhun tekemiseen, Junnila ruotii.

– Toivon, että ponnistuksen rytmitys löytyisi kisoissa. Hyppäämisessä on silloin enemmän panosta ja itsekin on enemmän ”hereillä”. Jos se ei kisoissa tule, se notkahtaa eteenpäin harjoituksissa jankuttamalla ja natsaa aikanaan.

Jyväskylässä asuva Junnila, 21, harjoittelee Jouko Kilven ja Mikko Rummukaisen valmennuksessa. Viime kesänä hän kohensi naisten SE:n 195:een.

Keskiviikkona Junnila kohtaa Harjun kentällä sekä korkeushypyn että seitsenottelun kärkikaartia, kun muiden muassa Maria Huntington ja Miia Sillman urakoivat kolmiottelun, johon kuuluvat 100 metrin aitajuoksu, korkeushyppy ja 200 metrin juoksu.

– Henkilökohtaisesti odotan eniten sitä, että moniottelijat ovat kilpailussa samaan aikaan ja pääsen kilpailemaan Miian ja Marian kanssa, Tampereen Pyrintöä edustava Junnila sanoo seuratovereistaan.

Lähde: Urheiluliitto


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS