Päihitti koko lajin kotimaisen kärkikaartin! Suomalainen korkeushyppääjä sai yleisön syttymään – Voitti omalla ennätyksellä ja kärkituloksella

© Kuva: Juha Tamminen
Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Jessica Kähärä sai Jyväskylän Motonet GP:n yleisön syttymään voittamalla korkeushypyn kesän kotimaisella kärkituloksella 187. Se sivuaa Kähärän ulkoratojen ennätystä ja toi voiton koko lajin kotimaisesta kärkikaartista hyvätasoisessa kilpailussa.

Sijat 2.-4:s ponnistivat kolme Tampereen Pyrinnön hyppääjää Maria Huntington, Miia Sillman ja lajin SE:n haltija Ella Junnila, jotka kaikki ylittivät 185. Tulos sivuaa Huntingtonin ennätystä ja on Sillmanin ulkorataennätys.

Kähärä kilpaili toisen kerran tänä kesänä. Hän meni viikonvaihteessa kauden avauksessaan Satsamalassa 180.

– Nilkka on vähän vihoitellut ja se teipattiin Sastamalaan. Tuntui, että rajoitti hyppäämistä, joten tähän kilpailuun sitä ei teipattu, Kähärä kertoi.

Toissa talvena hallissa 190 ylittänyt Kähärä päätti Jyväskylän kilpailun yrityksiin tuosta samasta korkeudesta.

– Kun aloitin hyppäämisen jo 171:sta alkoi olla 190:sssä jo aika väsynyt olo. Olisi varmaan pitänyt aloittaa vähän korkeammalta, Kähärä sanoi.

Kähärä muutti syksyllä Jyväskylään ja siirtyi Vesa Rantasen valmennukseen. Hallikauden jälkeen Kähärä on harjoitellut Juha Isolehdon johdolla apuvalmentajanaan Janne Avela.

– Janne Avela on katsellut tekniikkaa ja tehoharjoituksia ja siitä on ollut paljon apua, Kähärä sanoi.

Kähärä on myös erinomainen kolmiloikkaaja ja kilpailuohjelmassa on usein ollut pika-aitojakin. Nytkin kesän ohjelmassa on muutakin kuin korkeushyppyä.

– Tarkoitus on myöhemmin heinäkuussa hypätä kolmiloikkaa. Se ei tunnu nilkassa. Nilkkaan ottaa vain korkeushypyssä, jossa tulee niin kova vääntö, Kähärä totesi.

Lähde: Urheiluliitto


Colorado Avalanche voittoon – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Casino Winnerille ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ ennakkoveto Avalanchen 1×2 -voitolle.
3. Jos Avalanche voittaa, saat normaalin voittosi lisäksi 50€ bonusrahaa.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!