Viikonlopun vapaaottelun UFC-tapahtuman pääottelu jäi melkoisen lyhyeksi. Deiveson Figueiredo vei vapaana olleen kärpässarjan mestaruusvyön kukistamalla Joseph Benavidezin jo kamppailun avauserässä.

Kaksikko kohtasi jo alkuvuodesta ja tuolloin Benavidez vei ottelun hiukan kiistanalaisestikin. Nyt voittajasta ei kuitenkaan ollut epäselvyyttä, sillä Figueiredo otti kamppailun haltuunsa alusta lähtien. Avauserän lopulla Figueiredo sai vastustajansa kanveesin ja tiukka kuristusote päätti ottelun Benavidezin menetettyä tajuntansa.

– Sanoin että murskaan Benavidezin ja juuri niin tein. Annoin kaikille kunnon shown, eikä hän yllättänyt minua millään tavalla, Figueiredo sanoi ESPN:n mukaan.

Figueiredon matka otteluun oli varsin merkillinen, sillä hän sai positiivisen tuloksen koronatestissä vain kaksi viikkoa sitten ja ottelu uhkasi peruuntua. Uusi testi antoi kuitenkin negatiivisen tuloksen jo keväällä koronan sairastaneelle brasialaiselle samoin kuin kaikki Yas-saarella tehdyt testit.