Yleisurheilun maailmantähti saapuu Suomeen – Järjestäjät yrittävät auttaa kovaan tulokseen!

© Kuva: Getty Images
Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Kuortaneen Motonet GP:ssä elokuun 1. päivä on luvassa kansainvälisen huipputason kiekonheittokilpailu.

Kisaa tähdittää juhannuksena Helsingborgissa 70,25 heittänyt Ruotsin Daniel Ståhl, joka kohtaa kilpailussa viime syksynä Dohassa käytyjen MM-kisojen finalisteja.

Ståhlin pohjoismaisista haastajista ovat Kuortaneella tulossa Ruotsin Simon Pettersson ja Norjan Ola Stunes Isene, joka heitti viime vuonna 67,78. Kuluvan kesän mittaan hän on sivaltanut 64,26. Pettersson on tällä kaudella heittänyt ennätyksekseen 67,10.

Ståhlin haastajien joukossa on Kuortaneella myös Rion olympialaisissa neljänneksi sijoittunut Viron Martin Kupper, jonka ennätys on 66,67.

– Kun Kuortaneen kentällä on nyt heittopaikka molemmissa päissä, voidaan heittosuuntaa vaihtaa tuulen mukaan kiekonheitolle sopivaksi, muistuttaa Kuortaneen Motonet GP:n pääsihteeri Tuomas Mikkola.

Dohan MM-kisoissa viime syksynä kiekonheiton maailmanmestaruuden voittanut Ståhl on kevään ja kesän mittaan kilpailut melko tiuhaan viimeksi Karlstadissa (8.7.), jossa voitto heltisi tuloksella 68,10. Toiseksi Karlstadissa sijoittui Pettersson tuloksella 66,90.

Lähde: SUL:n tiedote


Colorado Avalanche voittoon – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Casino Winnerille ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ ennakkoveto Avalanchen 1×2 -voitolle.
3. Jos Avalanche voittaa, saat normaalin voittosi lisäksi 50€ bonusrahaa.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!