”Mike Tyson on yhtä vaarallinen edelleen” – tuleva vastustaja Roy Jones jr. tietää mitä odottaa

Mike Tysonin paluuta kehiin pyöriteltiin pitkin kevättä ja alkukesää, kunnes varmistui, että 54-vuotias ”Rauta-Mike” kohtaa kahdeksaneräisessä näytösottelussa kolme vuotta nuoremman Roy Jones jr:n.

Useamman sarjan mestaruutta hallussaan pitänyt Jones on sikäli ennakkoon niskan päällä, että hän lopetti aktiiviuransa vasta kaksi vuotta sitten. Hän ei kuitenkaan usko, että Tysonin pitkä tauko isommin näkyy.

– Mike on yhtä vaarallinen edelleen. Hän on edelleen hyvä, hänellä on nopeutensa, hänellä on yhä voimansa, hän on edelleen räjähtävä, joten hän on edelleen vaarallinen kaveri, Jones kuvaili ESPN:lle.

Ottelun näytösluonteesta johtuen kumpaakin on kehotettu olemaan hakematta tyrmäystä, mutta Jones ei ole varma miten tämä onnistuu Tysonilta.

– Omasta puolestani tiedän kuinka pitää hauskaa kehässä. Haluan nyrkkeillä, pitää kivaa ja tarjota ihmisille hyvän shown.

– Mutta Mike ei ole tavallinen. Hän ei ole sellainen, joka lähtee tuohon mukaan. Kaikki mistä hän tietää on vastustajan pään irti hakkaaminen.