Nuorten lentopallomaajoukkueet jättävät EM-kisat väliin

© Kuva: Getty Images

Lentopalloliiton hallitus päätti maanantaina kokouksessaan, että Suomi ei osallistu tämän syksyn lentopallon ja beach volleyn nuorten EM-kisoihin koronavirustilanteen takia.

Beach volleyssa on tänä syksynä tarkoitus pelata kolmet nuorten EM-kisat: Alle 22-vuotiaat Izmirissä, Turkissa 23.-27.9., alle 20-vuotiaat Brnossa, Tshekissä 9.-13.9. ja alle 18-vuotiaat Izmirissä, Turkissa 16.-20.9.

Lentopallossa Suomella oli paikka kaksiin EM-kisoihin: Alle 18-vuotiaiden poikien EM-kisoihin Lecceen ja Marsicovetereen, Italiaan 5.-13.9. ja alle 17-vuotiaiden tyttöjen EM-kisoihin Podgoricaan, Montenegroon 1.-9.10.

Pohjois-Euroopan alueen eli NEVZA:n mestaruusturnausten osalta hallitus päätti, että Rovaniemelle suunniteltuja alle 19-vuotiaiden kisoja ei järjestetä, eikä Suomi myöskään osallistu alle 17-vuotiaiden mestaruusturnaukseen Ikastissa, Tanskassa.

Beach volleyn aikuisten EM-kisoihin Jurmalaan, Latviaan Suomesta sen sijaan on lähdössä kaksi naisparia, Taru Lahti-Liukkonen / Anniina Parkkinen ja Niina Ahtiainen / Riikka Lehtonen.

Latvian EM-kisojenkin osalta tilannetta seurataan tarkasti ja jos koronavirustilanne huononee merkittävästi, niin osallistuminen myös näihin kisoihin saatetaan perua.

Lähde: Lentopalloliiton tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.