Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden Simo Sisu-Juhani Laine juoksi kaksoismestariksi Lahdessa Koululiikuntaliiton mestaruuskilpailuissa, kun hän voitti lauantaina 19-vuotiaiden miesten 800 metriä ja sunnuntaina 400 metriä ajalla 49,76.

Laine oli ylivoimainen, sillä toiseksi tullut Haukivuoren Kisailijoiden Jarmo Eromäki hävisi hänelle 1,56 sekuntia. Kolmanneksi sijoittui Lahden Ahkeran Teemu Mälkiä ajalla 51,74. Kärkikolmikko kuuluu 17-vuotiaiden ikäluokkaan.

– Se oli ihan hyvä juoksu. Lähdin terävästi liikkeelle ja juoksu pysyi kasassa loppuun asti. Olisin voinut juosta ennätykseni, jos olisi ollut tasaväkinen kirittäjä, Laine sanoi.

Lohjan lukiossa opiskeleva ja Alexander Holthoerin valmentama Laine alitti 50 sekuntia toisen kerran. Hän juoksi heinäkuussa ennätyksekseen 49,52.

Lähde: Urheiluliitto