Päihitti hallitsevan maailmanmestarinkin! SE-mies oli mainiossa vireessä Sveitsissä – ”Ihan huikea kausi”

© Kuva: Getty Images
Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Pituushypyn SE:n haltija Kristian Pulli oli mainiossa vireessä Sveitsin Bellinzonassa käydyssä kilpailussa. Nousujohteisen sarjan viides hyppy kantoi 798 ja kuudes 808, joka toi kilpailun voiton.

– Oli hyvä huipennus kisalle, joka lähti vähän hitaasti käyntiin kaikilta. Pikku hiljaa aloin lämmetä ja yleisö lähti hyvin mukaan. Sain juoksun kulkemaan koko ajan paremmin ja uskalsin siirtää askelmerkkiä taakse niin että juoksu tuli hyvin loppuun asti, Pulli kertaili.

Pulli oli kolmas ennen viimeistä kierrosta, mutta Sveitsin Simon Ehammer tuli ohi ponnistettuaan 798. Se toi Pullin viimeiseen hyppyyn lisävirtaa.

– Sain hyvän hypyn sille viimeiselle kierrokselle, eivätkä kisan kovat kaverit sitten enää tulleet ohi, Pulli sanoi.

Kovilla kavereille Pulli viittasi eteläafrikkalaiseen MM-mitalisti Ruswahl Saamaihin, joka oli toinen ponnistettuaan 804, ja hallitsevaan maailmanmestariin, Jamaikan Tajay Gayle oli kolmas tuloksella 799.

Kilpailu oli Pullin kolmas tänä vuonna, jossa hän on rikkonut kahdeksan metriä. Hän ponnisti kesäkuussa SE:n 827 ja Timanttiliigan Tukholman kilpailussa 802. Pullin kilpailukausi päättyi Sveitsin kilpailuun.

– Tämä kausi loppui tähän. Ihan huikea kausi. Keskikesän ongelmien jälkeen palasin takaisin huipulle, Pulli kertaili ja viittasi keskikesän ongelmilla kilpailutaukoon, joka tuli reiden lähentäjävaivojen takia.

Lähde: Urheiluliitto


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Liiga alkaa torstaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!