Suomalaisheittäjän kesän kymmenen parhaan tuloksen keskiarvo on armottoman kova – ”Aika täydellinen kausi tämä on ollut”

© Kuva: Getty Images
TPS ja Ilves tiistaina ainoa liigapeli! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Loistavan kauden heittäneen Silja Kososen tämän kesän kymmenen parhaan moukarikilpailun keskiarvo on armottoman kova 68,37 – eli sentilleen sama kuin hänen voittotuloksensa tänään Somerolla.

Kosonen on heittänyt tänä kesänä 76 mitattua kilpailuheittoa. Jokainen niistä on ollut pituudeltaan yli 60 metriä, kaikkein lyhinkin 60,61. Suuri valtaosa kaikista mitatuista heitoista, kaikkiaan 66 heittoa, on kantanut yli 64 metriä. Reilusti yli puolet heitoista, yhteensä 42 heittoa, on kantanut yli 66 metriä.

– Aika täydellinen kausi tämä on ollut, kun tuli yli 71 metrin heitto, joka oli yllätys, ja voitot Kalevan kisoista ja Ruotsi-ottelusta. Tosi tyytyväinen olen, Kosonen arvioi.

– Nyt edessä on ylimenokausi ja sen jälkeen aletaan tähdätä eteenpäin. Tokion olympiakisat ovat ensi kesän päätavoite. Sinne olisi huikea päästä. Tietysti tärkeitä ovat myös 19-vuotiaiden MM-kilpailut Nairobissa ja 19-vuotiaiden EM-kilpailut Tallinnassa, jos ne kaikki järjestetään.

Lähde: Urheiluliitto


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

TPS ja Ilves tiistaina ainoa liigapeli! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!