Upea uutinen! – Antti Ruuskanen jatkaa kilpailu-uraansa: ”Sydämestä se tuli”

© Kuva: Getty Images

Keihäänheittäjä Antti Ruuskanen päätti pitkän harkinnan jälkeen jatkaa kilpailu-uraansa vuodella. Ruuskanen julkisti päätöksen tiedotustilaisuudessa Kuopiossa torstaina.

– Jatkan uraani vielä vuodella, tuli Tokion olympialaisia tai ei. Tuleva kausi on minulle viimeinen. Ura päättyy siihen, Ruuskanen sanoi.

– Tämä ei ollut helppo päätös. Sitä piti puntaroida pitkään, mutta sydämestä se tuli. Olympialaiset, ja kirkkain mitali siellä, ovat olleet pienen pojan unelma. Nyt se oli hyvä kimmoke tälle päätökselle.

Uran jatkamiseen Ruuskasta kannusti myös kulunut kausi, joka oli koronakurimuksen ja syksyn polvioperaation takia poikkeuksellinen ja takkuinen. Kesän parhaaksi jäi 79,22.

– Viime syksy oli haasteellinen polven tähystysleikkauksen ja kevät koronan takia. Nyt kun pääsen aloittamaan harjoituskauden terveenä, haluan katsoa tämän kunnolla loppuun asti, ettei tarvitse jälkikäteen jossitella, Ruuskanen sanoo.

Vielä syyskuun alun Ruotsi-ottelun jälkeen näkymä oli toinen.

– Olen huumorilla todennut, että jos minulta olisi kysytty jatkosta heti Ruotsi-ottelun jälkeen, olisin sanonut, etten varmaan jatka. Sen verran Tampereelta kotiin ajellessa maaottelun kakkossija kismitti, kun vielä samalla kuulin, että Saksan keihäslinko, Johannes Vetter, oli heittänyt yli 97 metriä, Ruuskanen muisteli.

Lähde: Urheiluliitto


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!