”Rakastan k…ää” – kilpahevosten härskit nimet herättävät hilpeyttä Australiassa

© Kuva: Getty Images

Brisbanen Deagon Racecoursella kuultiin poikkeuksellisen hilpeää naureskelua uuden vuoden kynnyksellä, kun kahdessa eri kilparatsastuksen testilähdössä olleiden hevosten nimet ilmestyivät lähtölistalle.

Darryl Wardin valmentamat ja jockey Bobby El-Issan ratsastamat hevoset Lovin’ Deqoque ja Get On Deqoque sijoittuivat omissa lähdöissään neljänneksi ja toiseksi, mutta jäivät takuulla nimiensä puolesta paremmin muistiin kuin lähtöjen voittajat.

Kovin paljoa mielikuvitusta ei vaadi hevosten nimien ”kääntäminen” muotoihin ”Loving The Cock” ja ”Get On The Cock”, jotka menevätkin sitten enemmän aikuisviihdeosaston puolelle. Kattojärjestö Racing Australia kuitenkin sanoi käyvänsä kaikki nimet tarkasti läpi.

– Olemme yhteydessä hevosten omistajiin varmistaaksemme miten nimet tulee lausua ja mikä nimen merkitys on. Tässä tapauksessa se on ”De-quo”, mikä on ääntämisasu, Raving Australian johtaa Myles Forman selitti 7 Newsille.

Kovin moni selitystä tuskin purematta nieli.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.