Hiihtotähden heitto näyttää nyt naurettavalta – Therese Johaug ja kumppanit löivät jauhoon suuhun

© Kuva: Getty Images

Ruotsin hiihtotähti Frida Karlsson kommentoi hiljattain Aftonbladetille, että Ruotsi voisi lyödä naisissa kisaan kaksi joukkuetta, jotka molemmat taistelisivat MM-mitalista viestissä.

Hän jatkoi kertomalla uskovansa maansa kultamitaliin Oberstdorfissa.

Norjassa huomioitiin myös naisen sanat. Karlsson ei ole itse mukana Lahden maailmancupin kisoissa, mutta Norja vakuutti nappaamalla kolmoisvoiton naisten yhdistelmäkilpailussa.

Therese Johaugin jälkeen kakkoseksi hiihtänyt Helene Marie Fossesholm ei malttanut kisan jälkeen olla tarjoamatta pientä piikkiä Ruotsin suuntaan.

– Ruotsi on ottanut suosikin viitan itselleen, joten heidän täytyy olla suosikkeja. He ovat sanoneet pystyvänsä ottamaan kaksi palkintopallisijaa, joten heidän täytyy olla suosikkeja huomenna. Uskon niin, sanaili nuori nainen Expressenin mukaan.

Norjan TV 2:n asiantuntija Ernst A. Lersveen uskoi Expressenin haastattelussa, että Karlssonin kommentti on luettu tarkkaan maan naisten joukkueessa.

» Keskustele hiihdosta, ampumahiihdosta, lumilautailusta ja muista talvilajeista Facebook-ryhmässä Talviurheilun olohuone!