”Olen hävennyt itseäni uimapuvussa” – uinnin olympiavoittaja avautuu pitkäaikaisesta syömishäiriöstään

© Kuva: Getty Images

Olympiavoittaja ja moninkertainen arvokisaedustaja uinnissa, australialainen Emily Seebohm avasi uuden vuoden melkoisella pommilla. 28-vuotias Seebohm avautui Instagramista häntä kaksi vuotta vaivanneesta vakavasta syömishäiriöstä.

Seebohm kertoi avoimesti pakkomielteestään pudottaa painoaan kaikin keinoin mukaan lukien oksentaminen, lääkkeet ja puhtaasti syömättä jättäminen.

– Olen laskenut kaloreita, jättänyt aterioita väliin ja punninnut itseäni jatkuvasti. Olen hävennyt itseäni uimapuvussa ja olen tuominnut vartaloni joka kerran peilin edessä ollessani, Seebohm kertoi Instagramissa.

– Minulle on kerrottu, että ainoa keino jolla voin uida kovempaa, on painon pudottaminen ja olen uskonut sen. Tänä vuonna aion olla urheampi itselleni, antaa keholleni sen mitä se ansaitsee ja olla rehellinen kaikille itseni mukaan lukien.

Seebohm sanoi kertovansa tarinansa rohkaisuksi muille samasta kärsiville. Omaa uraansa hän aikoo edelleen jatkaa, mutta terveemmällä pohjalla. Neljänsiin olympialaisiinsa valmistautuva brisbanelainen on yksi suurimpia suosikkeja Tokiossa etenkin 100 metrin selkäuinnissa.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

(jo upotus ei näy, klikkaa tästä)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.