Urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori on hämmästellyt muiden suomalaisten urheilufanien kanssa Lotta Haralan dopingkäryä, ja siihen liittyviä kiemuroita.

Valavuori antoi torstaina palaa Twitch-kanavallaan. Hän avautui tapauksesta.

– Meni visiiri huuruun eilisessä lähetyksessä ajassa 50:40. Miten on mahdollista, että Suomen Urheiluliitto laittaa urheilijalle 50.000€ uhkasakon sopimukseen? Miksi kukaan lyö nimeään tuollaiseen lappuun? Miten ihmeessä SUL laittoi Haralan maaotteluun? hämmästeli Valavuori Twitterissä.

– Millä helvetillä on mahdollista, että Lotta Haralan tai kenenkään muunkaan urheilijan sopimukseen SUL eli Suomen Urheiluliiton kanssa, josta he eivät saa latin latia, vaan se elättää näitä katkarapumiehiä. Miten helvetissä heillä voi olla 50 000 euron sopimussakko, aloitti Valavuori Twitchissä ja antoi palaa.

Aleksi Valavuori

@Valavuori
Meni visiiri huuruun eilisessä lähetyksessä ajassa 50:40. Miten on mahdollista, että Suomen Urheiluliitto laittaa urheilijalle 50.000€ uhkasakon sopimukseen? Miksi kukaan lyö nimeään tuollaiseen lappuun? Miten ihmeessä SUL laittoi Haralan maaotteluun?

twitch.tv/videos/9008875…
twitch.tv

Twitch

Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.