Espoon Tapioiden Saara Keskitalo voitti 22-vuotiaiden aitajuoksun hallimestaruuden ajalla 8,42. Hän voitti lauantaina jo pituushypyn mestaruuden.

– Kokonaisuus menee plussan puolelle. Finaalissa kämmäsin taas juoksun lähdön, mutta se on ollut hallikauden teemana, Keskitalo sanoi.

Tampereen Pyrinnön Olivia Ben Khalifa hävisi Keskitalolle vain 0,06 sekuntia ennätyksellään 8,48. Porvoon Akilleen Noora Juslin oli kolmas ennätyksellään 8,65 ja saavutti uransa ensimmäisen SM-mitalin.

Tampereen Pyrinnön Vilma Väliharju löi HIFK:n Liina Tervon 17-vuotiaiden 60 metrin aitajuoksussa ajoin 8,40 – 8,42. Tulokset ovat 17-vuotiaiden kaikkien aikojen tilaston kuudes ja seitsemäs.

Erittäin hyvät tulokset aitoivat myös 17-vuotiaiden kolmonen ja nelonen Espoon Tapioiden Minea Fogelholm ja Vantaan Salamien Jenna Vakkilainen ajoin 8,51 ja 8,59. Mitalikolmikkoa vuoden nuorempi Vakkilainen voitti aiemmin samana päivänä pituushypyn mestaruuden.