Talviolympialaiset on tarkoitus järjestää seuraavaksi Pekingissä vuonna 2021.

Yhdistetyn suuri suomalainen toivo on Ilkka Herola, joka nappasi hienosti hopeaa Oberstdorfin MM-kisoista.

Eero Hirvosen kausi oli valtava pettymys. Miestä pitkään valmentanut Petter Kukkonen, joka on myös yhdistetyn maajoukkueen päävalmentaja, kertoi kuitenkin, että uskoo suojattinsa olevan valmis mitalitaistoon jo Pekingissä.

Urheilijan lahjakkuus, genetiikka ja vuosien varrella tehty työ antavat siihen eväät, kertoi Kukkonen Ylen mukaan.

Ylen asiantuntija Jari Mantila ei näe asiaa samalla tavalla.

– Tuntuu kaukaiselta ajatukselta, että Hirvonen olisi olympialaisissa palkintojenjaossa ottamassa mitalia vastaan. Siihen on todella, todella pitkä matka. Se vaatii ihan huippuonnistumista joka päivä tulevan harjoituskauden aikana puhumattakaan kilpailutilanteesta, Mantila sanoi Ylellä.

Tässä Ylen juttu.