Raskaansarjan nyrkkeilijän Robert Heleniuksen ottelu Adam Kownackia vastaan on jouduttu siirtämään useaan otteeseen alkuvuoden aikana.

Helenius on tuskaillut tilanteen kanssa, sillä hän on joutunut tuomaan sparrivastustajia Ahvenanmaalle. Harjoitusleirien suhteen on vallinnut suuri epävarmuus, kun ottelun ajankohdasta ei ole tietoa.

Helenius ei ole sopimusteknisistä syistä voinut paljastaa, että hän kohtaa Kownackin uudelleen.

Kownacki, jonka suomalainen tyrmäsi vuosi sitten, on ollut avoimempi asian suhteen.

Nyrkkeilytoimittaja Mike Coppinger on nyt kertonut sosiaalisessa mediassa, että Kownacki on vahvistanut ottelun toteutumisen. Syyt viivästymiseen tehtiin myös selväksi.

– Jututin Adam Kownackia. Hän sanoi, että raskaansarjan uusintaottelu Robert Heleniuksta vastaan on lyöty lukkoon. PBC:n (promoottori) ottelu piti järjestää keväällä. Nyt sitä suunnitellaan alkukesäksi. Tarkoitus on mukautua fanien toiveisiin New Yorkissa. Kownacki on erittäin suosittu siellä. Helenius voitti hänet yllättäen teknisellä tyrmäyksellä vuosi sitten.

Promoottori on siis odottanut, että New Yorkissa voidaan päästä koronarajoitusten jälkeen jälleen yleisöä nyrkkeilytapahtumiin.

Mike Coppinger

@MikeCoppinger
Caught up with Adam Kownacki, he said his heavyweight rematch with Robert Helenius is a done deal. PBC bout was slated for spring, now being planned for early summer to accommodate fans in NYC. @AKbabyface is a big-time attraction there. Helenius upset him via TKO last year