Alastonkuvastaan tunnettu urheilija avautui treffielämästään – ”He käyttivät minua vain hyväksi”

Golfari Paige Spiranac on avautunut ”Playing A Round With Paige Renee” -podcastissaan treffielämästään.

Nainen kertoo, että miehet käyttivät häntä hyväkseen pelitaitojensa vuoksi.

– Kun kerroin heille pelaavani, he halusivat viettää treffit kanssani golfkentällä ja päädyinkin tekemään heistä parempi golfin pelaajia. He käyttivät vain minua hyväksi, Spiranac selittää podcastissaan.

28-vuotias paljasti aiemmin, että hänen ex-poikaystävälleen lähettämä alastonkuva päätyi yllättäen vääriin käsiin vuonna 2016. Mies oli eron jälkeen lähettänyt Spiranacin alastonkuvan muutamille ystävilleen, josta se levisi myöhemmin verkkoon kaikkien nähtäville. Tapaus teki paljon hallaa naisen elämälle.

Spiranac oli 2010-luvun alussa golfin yliopistotähti Arizonassa ja San Diegossa. Vuonna 2015 alkanut ammattilaisura katkesi kuitenkin lyhyeen. Neidon Instagram-tili jatkoi kuitenkin kasvamistaan ja on tuonut Spiranacille useita yhteistyökumppaneita.

Naisella on jo huimat 3 miljoonaa seuraajaa.


TAMPA JYRÄSI 8-0 VIIMEKSI – MITEN VOITTOKERROIN ON NYT 50.00?
KYLLÄ YHDELLÄ EUROLLA VOITAT 50 EUROA!

Näin saat Tampan jättikertoimen:
1.
Avaa pelitili Nordicbetille.
2. Talleta
3. Pelaa 1€ NY ISLANDERS – TAMPA BAY -matsiin vaihtoehdolle lopullinen voittaja Tampa Bay kertoimella 50.00