Hiihtäjältä hurja paljastus! – Jelena Välbe esitti shokkivaatimuksen kesken MM-kisojen

© Kuva: Getty Images

Hiihtotähti Sergei Ustjugov on kertonut venäläisen Nalyzhni-sivuston haastattelussa Oberstdorfin MM-kisojen aikaisista tapahtumista.

Ustjugov taisteli viidenneksi henkilökohtaisessa sprintissä. Häntä ei kuitenkaan nähty mukana myöhemmin Aleksandr Bolshunovin parina parisprintissä.

– Henkilökohtaisen sprintin jälkeen tajusin MM-kisojeni olevan ohi. Katsoin Aleksandr Bolshunovin voittoa yhdistelmäkilpailussa television kautta hotellihuoneessa. Oli hienoa, että hän saavutti tavoittelemansa, kertoi Ustjugov.

– Sitten Markus Cramer (Venäjän hiihdon päävalmentaja) tuli sisään ja sanoi, että Jelena Välbe (Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja) vaatii minua osallistumaan parisprinttiin. Pystyin juuri ja juuri kävelemään ja nilkutin. Sanoin Markukselle, etten pysty fyysisesti kisaamaan. Hän pyysi minua soittamaan Välbelle ja kertomaan itse.

– Soitin sitten ja sanoin, että olisin heikko lenkki ja pettäisin Sashan (Bolshunov). Jalka ei kestä käännöksissä, koska siinä ei ole voimaa.

Ustjugovia yriteltiin taivutella jonkin aikaa, mutta lopulta hän sai jättää parisprintin väliin. Bolshunovin parina hiihti Gleb Retivih. Venäjä nappasi pronssia.


TAMPA JYRÄSI 8-0 VIIMEKSI – MITEN VOITTOKERROIN ON NYT 50.00?
KYLLÄ YHDELLÄ EUROLLA VOITAT 50 EUROA!

Näin saat Tampan jättikertoimen:
1.
Avaa pelitili Nordicbetille.
2. Talleta
3. Pelaa 1€ NY ISLANDERS – TAMPA BAY -matsiin vaihtoehdolle lopullinen voittaja Tampa Bay kertoimella 50.00