Juuri julki! Olympiavoittaja Sami Jauhojärvi uuteen hiihtotiimiin – ”Odotan mielenkiinnolla”

© Kuva: Getty Images

Nordic Entertainment Group (NENT Group) julkisti tänään ensimmäiset kaksi kovaa kiinnitystä Viaplayn hiihtotiimiin. Olympiavoittaja Sami Jauhojärvi siirtyy maastohiihdon asiantuntijaksi Viaplayn lähetyksiin ja saa rinnalleen suosikkiselostaja Jussi Eskolan. Talviurheilun kansainvälisten huipputapahtumien mediaoikeudet siirtyvät NENT Groupille tulevasta syksystä lähtien seuraavaksi viideksi vuodeksi.

YLE:n tv-lähetyksistä tuttu kaksikko Jussi Eskola ja Sami Jauhojärvi siirtyvät Viaplayn talviurheilutiimiin. Olympiavoittaja, MM-mitalisti ja sanavalmis kommentaattori on innoissaan hypystä uuteen pestiinsä:

– On hienoa saada jatkaa maastohiihdon kommentointia, etenkin kun sitä saa tehdä tulevaisuudessakin tutkaparina Jussin kanssa. Odotan mielenkiinnolla uuden työtiimin tapaamista ja tutustumista tiimin tapaan työskennellä. Suomalaiset ovat tottuneet maastohiihdon osalta menestykseen. Hiihto on kestävyyslajeista ainoa, josta säännöllisesti tulee arvokisamitaleita Suomeen, joten se selittänee kansan rakkautta lajia kohtaan. Hiihdon harrastaminen on myös yleistä, jolloin katsojien on helppo samaistua lajin vaativuuteen. Meidän menestyvät urheilijamme ovat tällä hetkellä parhaassa iässään tuloksenteon suhteen, joten mitaleita heiltä on lupa odottaa myös tulevissa arvokisoissa, lupailee Sami Jauhojärvi tiedotteessa.

Lähde: Tiedote

» Keskustele hiihdosta, ampumahiihdosta, lumilautailusta ja muista talvilajeista Facebook-ryhmässä Talviurheilun olohuone!