Maria Huntingtonilta kova väite Yleisurheilupodcastissa: Keskittyvät enemmän siihen, miltä näyttävät kisa-asussa

© Kuva: Getty Images

Seitsenottelija Maria Huntington on kommentoinut Yleisurheilupodcastin vieraana muun muassa yleisurheilijoiden ulkonäköpaineita.

– On se myös urheilijoista itsestään lähtöisin, mutta jos menet katsomoon ja kuuntelet niitä juttuja, kyllä sieltä usein kuuluu, että vitsi kun tuo saisi otettua muutaman kilon pois, kyllä varmaan tulos paranisi, Huntington sanoo podcastissa.

– Se on minun mielestäni raivostuttavaa, koska monelle se optimaalinen paino ei aina ole se nollarasvaprosentti tai sellainen tai että näytät ihan revityltä.

Huntingon kertoo, että ulkonäköasiat ovat ajoittain itselläkin mielessä. Mutta samalla hän harmittelee, että ”monet urheilijat pistävät itsensä pienempään kuntoon ihan vaan sen takia, että näyttävät hyvältä kisa-asussa”.

– Periaatteessa tulos kärsii sen takia, että näytetään hyvältä kisa-asussa, Huntington sanoo.

Nuoria urheilijoita Huntington kehottaa syömään riittävästi ja keskittymään tuloksen tekoon.

– Siinä 17-19-vuotiaana itsellekin kävi silleen, että painoa vain tulee. Se on normaalia, että naisistut. Jos siinä vaiheessa käytännössä lopetat syömisen ja alat syömään ihan miniannoksia, niin ethän sinä kehity, Huntington sanoo.

– Minun vinkkini olisi, että syö mieluummin liikaa kuin liian vähän ja pyri unohtamaan ulkonäköpaineet, muiden tekemiset ja keskity tuloksen tekemiseen.

Lähde: Yleisurheilu.fi


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.