Talviurheilun kansainvälisten huipputapahtumien mediaoikeudet siirtyvät – Selostaja Jussi Eskola ja asiantuntija Sami Jauhojärvi jättävät Ylen!

© Kuva: Getty Images

Nordic Entertainment Group (NENT Group) julkisti tänään ensimmäiset kaksi kovaa kiinnitystä Viaplayn hiihtotiimiin. Olympiavoittaja Sami Jauhojärvi siirtyy maastohiihdon asiantuntijaksi Viaplayn lähetyksiin ja saa rinnalleen suosikkiselostaja Jussi Eskolan. Talviurheilun kansainvälisten huipputapahtumien mediaoikeudet siirtyvät NENT Groupille tulevasta syksystä lähtien seuraavaksi viideksi vuodeksi.

Selostaja Jussi Eskolalla on pitkä ja rautainen kokemus eri hiihtolajien selostamisesta, muita lajeja unohtamatta.

– On todella mahtavaa jatkaa hiihtourheilun merkeissä. NENT Groupin ja Viaplayn väellä on asiantunteva, innostava ja reipas ote! Hiihtolähetyksissä eväsreppu on varmasti täynnä ja tarjoiltavaa riittää jokaiselle hiihdon seuraajalle. Hiihto kiinnostaa katsojia, ja laji nostattaa runsaasti pohdiskeltavaa vaikkapa kahvipöytäkeskusteluissa. Laji on selvästi tärkeässä asemassa monelle suomalaiselle urheilun seuraajalle. Iivo Niskanen jatkaa tulevallakin kaudella Suomen hiihdon suurimpana tähtenä. Niskasen lisäksi nostan esiin naisten viestin ja miesten pariviestin mitalihiihtäjät, sekä nuorten MM-kisoissa menestyneet suomalaiset. Jää nähtäväksi, pystyykö yksi tai useampi hiihtäjä lyömään läpi kovassa kansainvälisessä kilpailussa? pohtii Jussi Eskola tulevaa kautta.

Lähde: Tiedote


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.