Salla Sipponen heitti Romanian Cluj-Napocan kiekkokilpailussa toiseksi tuloksella 56,61. Tulos syntyi heti ensimmäisellä kierroksella. Kaksi seuraavaa heittoa kantoivat 55,99 ja 55,89. Neljäs heitto jäi häkkiin.

– Otin ensimmäisen heiton rauhassa ja läksin sen jälkeen hakemaan isoa heittoa. Se vaan ei aina onnistu, kun sitä lähtee hakemaan, mutta hyvät pisteet Suomelle, Sipponen totesi kakkossijasta.

Kilpailun voitti Turkin Özlem Becerek, joka heitti 58,50.

Sara Kuivisto kävi tiukan kiritaiston toisesta sijasta naisten 800 metrillä, mutta oli kolmas ajalla 2.04,57. Juoksun voitti Sveitsin Lore Hoffmann ajalla 2.03,89 ennen Belgian Britt Ummelsia, joka ehti maaliin toisena ajalla 2.04,55.

– Se taistelu kakkossijasta olisi pitänyt voittaa, mutta aika vahvasti iski hapot, Kuivisto sanoi.

Joonas Rinne juoksi 1500 metriltä hyvän pistesaaliin neljännellä sijalla, joka heltisi ajalla 3.40,49. Voiton kilpailuissa vei Norjan Ferdinad Kvan ennätyksellään 3.38,63. Kisan vauhdittaja Belgian Jochem Vermeulen tuli loppusuoralle kaukana kärjessä asti, mutta voiton vei kovalla kirillään. Uupunut Vermeulen oli kolmas juuri ennen Rinnettä.

– Alkuvauhti oli belgialaisen ansiosta yllättävän kova, Rinne tuumi.