Nyrkkeilyn suuriin nimiin kuuluva Floyd Mayweather on toiminut nyrkkeilypromoottorina päätettyään huikean, tappiottoman uransa lopullisesti vuonna 2017. 44-vuotiasta Mayweatheria on huhuttu myös valmennuksen pariin ja tähän hän saa vahvaa tukea toiselta suuruudelta Mike Tysonilta.

Mayweather ilmaisi aikeensa hiukan peitellysti aiemmin sanoen haluavansa auttaa kokemuksellaan seuraavaa nyrkkeilysukupolvea.

– Pääsääntöisesti kaveri, joka on mahtava valmentaja, ei ole mahtava nyrkkeilijä ja siksi hänestä tulee mahtava valmentaja, Tyson totesi moniselitteisesti TMZ Sportsille.

Tyson kuitenkin selvensi sanomistaan ja perusteli miksi juuri Mayweather tekee poikkeuksen.

– Minun mielestäni Floydilla on hyvä mahdollisuus, sillä hän on salirotta, se on kaikki mitä hän tekee, Rauta-Mike totesi.

– Hän on ollut salilla joka päivä 26 vuotta. Jopa silloin kun hän menee ulos juhlimaan, hän on takaisin salilla seuraavana päivänä. Hän on siellä unissaankin.

Tyson painottaa, että Mayweather on aina kunnossa ja voisi itse otella edelleen koska tahansa ja että kurinalaisuus on se, joka erottaa Mayweatherin kaikista muista.

– Hänen elämäntapansa sopii täysin pitkäaikaiseen urheilijan uraan.