Lotta Haralalta pysäyttävä päivitys – esitti ihmisille yhden toiveen

© Kuva: Juha Tamminen

Aitajuoksija Lotta Harala on kertonut Instagramissa viime aikoina lomatunnelmistaan.

Nainen on kirjoittanut ymmärtäneensä yhden asian keskusteltuaan poikaystävänsä Matias Myttysen kanssa.

– Matias kysy multa eilen, kuka on Lotta Harala. Aloin vastata tätä perus litaniaa: se on 29-vuotias tamperelainen aitajuoksija ym. kunnes Matias keskeytti mut sanoen, että ei toi oo Lotta Harala. Toi kaikki on totta, mut se on sitä mitä sä teet. Mut kuka on Lotta Harala sieltä syvältä sisimmästä. Siihen olikin vaikeempi vastata.

– Matias kuvaili mua näin: Lotta harala on nopeatempoinen innostuja, spontaani ratkaisija, tavoitteellinen ja aina erinomaisuuteen pyrkivä onnistuja. Äärimmäisen kova kilpailija, toisaalta hyvin empaattinen ja kiltti, taitava tunteiden tulkitsija ja niiden välittäjä. Parhaimmillaan valaisee ja koskettaa kaikkea ja jokaista ympärillään olevaa aidolla energiallaan.

– Allekirjoitan kyllä ton itsekin, myönsi Harala.

Haralalla on takanaan vaikea kausi, joka päättyi ennen aikojaan vammojen vuoksi. Hän on kertonut tähtäävänsä vuoden 2024 Pariisin olympialaisiin.

– Pysähdy säkin tänään miettimään, kuka sä todella olet? Ilman ammatteja, titteleitä, ikää tai sitä, mitä teet. Kirjota vastaus kommentteihin, puhelimen muistiinpanoihin tai vaikka paperille. On itse asiassa aika arvokasta ymmärtää, kuka itse on kaiken sen pinnan alla. Sä tiedät, että vaikka mitä elämässä tapahtuis, sitä sun sisintä ei kukaan voi viedä sulta pois. Se tekee susta uniikin ja arvokkaan, aina, ohjeisti Harala.

Koko päivitys tästä.