Nooralotta Neziri tyrmäsi varoitusmerkit, sitten brutaali todellisuus iski yhtäkkiä ja yllättäen vasten kasvoja – ”Yksi kaunis päivä…”

© Kuva: Getty Images

Aitajuoksija Nooralotta Nezirin kesäkausi meni piloille selän rasitusvamman vuoksi.

Eräs fani on tiedustellut naiselta enemmän asiasta Instagram Storiesissa.

– Miten sun rasitusmurtuma oireili alussa? kysyi fani.

– Hallikauden aikana oli jo havaittavissa erilaista jumia ja kauden lopussa tuntui pientä ”pistelyä” alaselässä. Laitoin sen silloin kuitenkin. vielä matkustelun ja kisailun piikkiin, mutta se olikin murtuman ensioire.

– Muutama viikko hallikauden jälkeen selkä oli edelleen jumisen oloinen ja yksi kaunis päivä huhtikuussa kesken loikan tunsin viiltävää kipua, joka jatkui aina kun yritin juosta varsinkin aitaa ja alkuvaiheessa tuntui myös joissakin voimaliikkeissä viiltävänä tunteena, jatkoi Neziri.

– Kun tilanne pääsi pahimpaan vaiheeseen, niin kipu oli todella syvää, jomottavaa ja jäytävää. En vaan enää pystynyt juoksemaan kivun takia, päätti Neziri, joka joutui jättämään väliin myös olympialaiset.