”Bimbo-lokeroinnit” eivät mene jakeluun – Lotta Harala nosti kissan pöydälle

© Kuva: Juha Tamminen

Aitajuoksija Lotta Harala on ottanut kantaa mielipiteitä herättävään aiheeseen: urheilijoihin ja heidän kauneudenhoitoonsa.

Pika-aituri halusi tehdä selväksi, että monilla ihmisillä on edelleen erikoinen käsitys urheilijoista.

Kauneudenhoito nähdään ikään kuin aikana pois huippu-urheilusta.

– Kauneudenhoito on osa kokonaisvaltaista hyvinvointiani, avasi Harala.

– Yhä edelleen, tänäkin päivänä, kuulee paljon puhuttavan siitä kuinka oman kauneutensa ehostaminen ja siitä huolehtiminen tekee urheilijasta epäpätevämmän ja urheilijana vähemmän vakavasti otettavan. ”eihän se ees keskity urheiluun” ajatuksella.. siis niinku mitä?! se, että käyn kampaajalla, kasvohoidoissa ja laitatan kynsiäni, tarkoittaa, etten voi keskittyä treeneihin, palautumiseen ja urheilijan elämään? no en nyt ihan allekirjoita.

– Muutenkin, itse kukin on varmasti tullut niin lokeroiduksi kuin lokeroinut muita laittautuvia ja omaan ulkonäköönsä panostavia naisia johonkin bimbo -lokeroon. tai puhunut heistä vähättelevään, ylhäältä alaspäin -sävyyn tai ehkä arvostellut heidän älykkyyttään. jälleen kerran kysyn, miks hitossa?

– Eiköhän (toivottavasti) hiljalleen kaikki jo ala ymmärtää, että samaan pakettiin on mahdollista mahtua hyvin älykäs, erittäin pätevä ja loistava työssään, äärimmäisen kaunis ja omaa ulkonäköään hoitava nainen, jatkoi Harala.

Päivitys tästä.