Lotta Harala jakoi kuvan – Maria Huntington teki itsensä kannalta brutaalin huomion

© Kuva: Getty Images

Pika-aituri Lotta Harala otti Instagramissa kantaa viime päivinä paljon puhuttaneeseen aiheeseen: urheilun ja liikunnan tukemiseen.

– Tiesitkö, että kun kävelet luonnossa pitkospuilla – usein joku järjestö on ollut niitä rakentamassa. Tiesitkö, että kun viet lapsesi liikkumaan – usein joku seura on treenejä pitämässä. Tiesitkö, että meidän liikkumista edistää ja tukee valtava määrä vapaaehtoisia. Heidänkin työnsä tueksi järjestöt ovat olemassa. Tiesitkö, että jokainen nykyinen huippu-urheilija on aloittanut uransa pikkukisoista oman kylän kentällä. Tiesitkö, että nyt jos koskaan, liikunta on meille kaikille lääke! päivitteli Harala, joka laittoi viestin loppuun ”ei luovuta liikunnasta” ja merkitsi julkaisuun pääministeri Sanna Marinin Instagram-tilin.

Seitsenottelija Maria Huntington teki julkaisun kuvasta itsensä kannalta huvittavan huomion.

– Ps. Taidetaan olla kuvassa vasta ekalla aidalla ja en ihan pysy teidän erikoisnaisten perässä tossa lähdössä… heitti Huntington.

Harala, Nooralotta Neziri ja Annimari Korte olivat kuvassa kovassa vauhdissa.

– heh!! Olit tainnu just tätä ennen hypätä koko pituuskisan ja ponkasta tyyliin pb-lukemat! et ei mikään ihme, muistutti Harala Huntingtonille.

Huntington vähätteli kykyjään aidoissa. Hänen ennätyksensä 100 metrin aidoissa on ottelijalle mainio 13,09. Haralan ennätys on esimerkiksi vain 0,02 sekuntia parempi.

Kuva tästä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.