Shokki kalastusretkellä: Karhu tappio kaverin – nyrkkeilijä kukisti karhun, mutta sai karmeat vammat

Venäläinen ammattinyrkkeilijä Ilja Medvedev joutui kalastusretkellä Siperiassa uransa kovimman haasteen eteen. 23-vuotias Medvedev selviytyi kamppailusta harmaakarhun kanssa voittajana, mutta hinta oli äärettömän kova.

Medvedev oli kalastamassa Irtysh-joella vanhemman ystävänsä Vjatsheslav Dudnikin kanssa, kun harmaakarhu hyökkäsi kaksikon kimppuun. Raporttien mukaan karhu raateli Dudnikin kuoliaaksi ennen kääntymistään nuoremman Medvedevin suuntaan.

Lähellä venettä rantaan kiinnittämässä ollut Denis Chebotar kuuli kaksikon huudot ja kertoi East 2 Newsille nähneensä paikalle saapuessaan ”Slavan kuolleena” ja Medvedevin ”tappamassa karhua veitsellä”. Ennen Chebotarin saapumista paikalle Medvedev oli ehtinyt ampua karhua neljästi, mutta tämä oli päässyt silti hänen kimppuunsa ja saanut aseenkin löytyä hänen kädestään. Viimeisenä keinonaan Medvedev oli ottanut veitsensä käyttöön ja onnistui voittamaan kamppailun – karhu menehtyi, mutta Medvedev itse kärsi myös vakavat vammat.

Chebotar raahasi ”juuri ja juuri elossa olleen” nyrkkeilijään veneeseensä ja toimitti nyrkkeilijän sairaalaan, jossa todettiin vakavat vammat niin päässä kuin kehossakin. Kansainvälisen nyrkkeilyliiton puheenjohtaja Umar Kremlev kertoi TASSille, että liitto kattaa kaikki Medvedevin sairaalahoidon kustannukset.

– Olemme olleet jo yhteydessä Iljan perheeseen ja tarjoamme kaiken mahdollisen avun hänelle ja hänen vanhemmilleen. Todellinen taistelija vaikeassa tilanteessa ja toivomme hänen pikaista paranemistaan.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!