Hiihtolegenda Sami Jauhojärvi on hauskuuttanut fanejaan sosiaalisessa mediassa.

Ylen asiantuntijan pestistä V Sportille siirtyvä Jauhojärvi jakoi Lahdesta kuvan, jossa hän esitteli ”rasvavarastoaan” eli keskivartaloaan.

– Kesän aikana olen kerryttäny rasvavarastoa, että jaksan koko talven V Sport Suomen lähetyksissä kommentoida hiihtoja Jussi Eskolan rinnala. Hiki irtosi pulskala valmentajala hyvin Lahen kisaladuila ko yritin pysyä valmennettavan mukana tehotreenissä! Melko paljon jouduin oikomaan, ja hyvä niin. Vaikka Ylläkselä ajetaanki latuja jo tampparila, niin keli täälä ei ihan vielä tue säilölumen levittämistä, lämmintä 10 astetta!

Julkaisu keräsi paljon epäuskoisia kommentteja. Monet näkivät, ettei Jauhojärven keskivartalossa todellisuudessa ole paljon ylimääräistä.

Kuva tästä.