Iivo Niskanen julkaisi viestin viikonlopun tapahtumista – ”Pahoittelut”

© Kuva: Getty Images

Maailmancup- ja olympiakauden lauantaina upeasti Rukan 15 kilometrin perinteisen hiihtotavan kisan voitolla avannut Iivo Niskanen jäi pois sunnuntain takaa-ajokisasta kovaan pakkaseen vedoten.

Hän on nyt julkaissut päivityksen aiheesta Instagramissa.

– Rukan kisat päättyivät osaltani harmillisesti yhtä matkaa liian aikaisin. Valitettavasti olosuhteet eivät olleet täysin riskittömät, enkä uskaltanut ottaa riskiä ja vaarantaa terveyttä. Lähtöpaikka olisi ollut kerrankin paras mahdollinen. Moni urheilija äänesti jaloillaan ja olisi toivonut kilpailujen siirtämistä tai perumista. Ei liene sattumaa, että olympialaisten jokaisen matkan puolustava mestari jätti hiihtämättä, hän kirjoittaa.

-Uskon, että tein itsekin järkevän päätöksen. En olisi halunnut jossitella helmikuussa, jos tänä aamuna herätessäni keuhkot olisivat röhisseet. Pahoittelut katsojille, toivottavasti nautitte penkkiurheilusta lauantaina. Uusia kisoja tulee aina. Ensi viikonloppuna jatkuu, hän päätti kirjoituksensa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.