Keskiviikon viimeisessä ottelussa nelinpelin ykköseksi sijoitetut Harri Heliövaara/Jean-Julien Rojer etenivät murskaavalla tavalla puolivälieriin.

Heliövaara/Rojer kohtasivat avausottelussaan enemmän kaksinpeliin erikoistuneet Damir Dzumhurin ja Nikola Milojevicin. Heti ensimmäisistä lyönneistä lähtien oli nähtävillä parien suuri tasoero. Nelinpelin erikoisosaajat etenivät pikatahtia 6-0 erävoittoon ja lopulta puolivälieräpaikka irtosi toisen erän voitolla 6-3.

– Tasoero oli tänään suuri, kuten varmaan näkyi. Me olimme jokaisella osa-alueella edellä ja he eivät myöskään tuntuneet olevan kovinkaan hyvin ottelussa mukana. Tämä kelpaa meille – voitto on aina voitto. Seuraavat vastustajamme ovat varmasti jo kovempia. Heidän palautuksien kanssa tulee eritysesti olla tarkkana, kommentoi Heliövaara.

Heliövaara/Rojer kohtaavat seuraavaksi belgialaiset Kimmer Coppejansin ja Joris De Looren. Ottelu pelataan torstai-iltana päivän viimeisenä otteluna arviolta klo 19.00. Torstaina ovat myös nelinpelin välieräpaikkaa hakemassa Eero Vasa/Iiro Vasa ja Otto Virtanen/Jürgen Zopp – he kohtaavat keskuskentällä arviolta klo 15.00.

Lähde: Tennisliitto