Aituritähti Annimari Kortteelta kaunis päivitys itsenäisyyspäivänä

© Kuva: Getty Images

Naisten pika-aitojen SE-nainen Annimari Korte on huomioinut Suomen itsenäisyyspäivän sosiaalisessa mediassa.

Korte kirjoitti Instagramissa, että Suomen edustaminen arvokisoissa oli aina hänen suurin unelmansa urheilussa.

– Kun aloitin urheilemaan uudelleen vuonna 2017, halusin toteuttaa suurimman unelmani urheilussa, edustaa Suomea aikuisten arvokisoissa. Se unelma toteutui jo 2018 EM-kisoissa. Sen jälkeen suurin unelmani oli edustaa Suomea olympialaisissa. Se unelma toteutui tänä vuonna. Meidän upean maamme edustaminen on suuri kunnia jokaiselle urheilijalle ja isoin unelma urheilussa monelle.

– Kun on asunut yli 10 vuotta ulkomailla, Suomea arvostaa aina vaan enemmän. Täällä on turvallista, asiat toimivat hyvin (esim taloissa on lämmin, lämmintä vettä tulee yli minuutin, pesukoneen ja lieden voi laittaa samaa aikaa päälle. Pienet jutut ovat arjessa isoja), meille on annettu paremmat mahdollisuudet toteuttaa unelmamme kuin useimmissa maissa. Täällä on koti.

Kuva tästä.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.